Contact en Bereikbaarheid

Ik ben bereikbaar op het volgende e-mail adres:
p.iturra@praktijk-elcolibri.nl
Telefonisch, SMS en Whatsapp contact mogelijk op dinsdag
via mobielnummer: 06-80102280

De praktijk is buiten kantooruren en tijdens de vakanties uitsluitend in noodsituaties bereikbaar via whatsapp, sms en e-mail. Tijdens langere afwezigheid is vervanging voor acute zaken geregeld via een collega van Psychotrauma Centrum Azadi.
Indien er sprake is van een crisissituatie buiten de openingstijden, dient u via uw huisarts de crisisdienst in te schakelen.

In levensbedreigende situaties dient u 112 te bellen.

Adviesvragen per mail of telefoon worden op basis van de tijdsinvestering in rekening gebracht bij de vragensteller. Deelname aan grote overleggen over een cliënt bij andere organisaties, wordt bij de vragende organisatie als consult in rekening gebracht. Zie verder onder NzA tarieven.

kolibr4

Praktijkadres en routebeschrijving

Praktijkcentrum Carpe Diem
Soestdijkseweg Zuid 257,
3721 AE Bilthoven

Praktijk El Colibri bevindt zich in het praktijkcentrum Carpe Diem in Bilthoven (provincie Utrecht).
Neem vanaf de A28 (Amersfoort – Utrecht) afslag 2. Ga aan het einde van de afrit richting de Bilt. Bij het eerste grote kruispunt rechtdoor en deze weg richting Bilthoven circa 3 km blijven volgen tot circa 250 meter vóór het spoor. Carpe Diem ligt links van de weg, meteen na het 4e stoplicht.
Neem vanaf de A27 (Hilversum – Utrecht) afslag 32. Ga aan het einde van de afrit richting Bilthoven. Neem na circa 2 km het 1e stoplicht rechts. Deze weg, de Gezichtslaan, afrijden tot het einde van de weg. Dan rechtsaf en de weg blijven volgen tot circa 250 meter ná de spoorwegovergang. Carpe Diem ligt rechts van de weg, vlak voor het stoplicht.

Per openbaar vervoer

Carpe Diem ligt op circa 200 meter afstand zuidelijk van NS-Station Bilthoven. Lopend vanaf het perron komt u bij de Soestdijkseweg. U moet dan rechtsaf. Na 250 meter, net voor het 1e stoplicht, ligt Carpe Diem aan de rechterhand. Het is nog geen 5 minuten lopen.